6x de best gelezen blogs van oktober, november en december 2019

6x de best gelezen blogs van oktober, november en december 2019

Zo’n drie maanden geleden heb ik al eens eerder gedeeld wat de best gelezen blogs op mijn website zijn. Inmiddels staan er weer tal van nieuwe blogs online en ik vond het leuk om te kijken of de afgelopen 3 maanden er andere artikel zijn geleden. Dit zijn de 6 best gelezen artikelen van oktober, november en december 2019.

1. Rituals Adventskalender

Dat kon ook niet anders eigenlijk. Want met de decembermaand in aantocht was iedereen aan het googlen naar de Rituals Adventskalender. En zo kwamen ze ook op mijn site terecht. Wel leuk om te zien dat het artikel zo goed te vinden is.

2. Johannesbroodpitmeel – Kruidvat vs Nutrilon

Ook deze doet het al een tijdje erg goed. Als je googelt kom je ook al gauw op mijn site terecht. Er is gewoon weinig informatie te vinden over de verschillen in producten zoals deze. Ik vind het erg leuk dat mijn bijdrage zo gewaardeerd wordt. Ik ontvang wel eens berichtjes van moeders die het fijn vinden dat ik dit heb uitgezocht en met foto’s online heb gezet

3. De 10 leukste adventskalenders voor 2019

In het straatje van nummer 1, staat deze ook. Zelf vond ik het erg leuk om dit artikel te schrijven en uit te zoeken. Er zijn zoveel verschillende kalenders, van snoepjes tot thee en van nagellak tot Lego. Tof toch!?

4. Wimpers krullen en wenkbrauwen verven bij beautysalon Lymone

Dit artikel vloog er ook uit! Mede doordat ie een aantal keer is gedeeld op Facebook hebben heel veel mensen dit artikel gelezen. Ik vond het stiekem een beetje spannend, want de foto’s zijn nou niet supercharmant. Maar het geeft wel een heel goed beeld van wat er allemaal gebeurt als je je wimpers laat krullen en je wenkbrauwen laat verven. Dat wil je toch gewoon ook weten voordat je aan zoiets begint. Je ligt er met je ogen dicht en je weet niet hoe het eruit gaat zien. Ik vond het ook spannend, maar omdat ik Lymone zo goed ken voelde ik me onwijs op mijn gemak.

Dank je wel voor het mooie resultaat Lymone, ik moet nodig weer een keertje je langs. We maken gauw een nieuwe afspraak!

5. Is dat een streepje?!

Mijn ‘zo kwam ik erachter dat ik zwanger was’-verhaal blijft het ook goed doen. Blijkbaar vinden jullie het leuk om dit te lezen 😉.

6. Mijn 10 musthaves voor een baby (ook leuk om te geven als cadeautje)

In dit artikel deel ik 10 artikelen die wij veel gebruiken of hebben gebruikt voor Lauren. Van spuugdoekjes tot leuke speeltjes. Zo te zien vonden jullie het leuk om dit te lezen, want hij staat op de 6e plaats.

Had jij deze blogs al gelezen?
Liefs Aaf

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.