6x de best gelezen artikelen in het eerste kwartaal van 2021

6x de best gelezen artikelen in het eerste kwartaal van 2021

Welkom in april! Het eerste kwartaal van 2021 zit er al weer op. Lekker cliché, maar wat vliegt de tijd. De afgelopen drie maanden is er weer heel erg veel gebeurd. De winkels zijn dicht, er is een avondklok, het heeft heel hard gevroren en het zonnetje heeft zich ook al krachtig laten zien. Wij vierden Laurens tweede verjaardag en ik mijn eenendertigste. We gingen niet op wintersport, maar bereidde de boot wel weer voor op het komende vaarseizoen. Op mijn site kwamen er 35 nieuwe artikelen online. In dit eerste artikel van april blik in terug op de best gelezen artikelen van het eerste kwartaal van 2021.

Johannesbroodpitmeel – Kruidvat vs. Nutrilon

Sinds deze online is gekomen in mei 2019 gaat ie hard. Dit artikel is goed te vinden om Google en er wordt door (nieuwe) ouders veel opgezocht. De meeste lezers van dit artikelkomen dan ook via Google op mijn site terecht. Ik beschrijf en laat met foto’s zien wat het verschil is tussen johannesbroodpitmeel van de Kruidvat en van Nutrilon. Ik wou dat ik zulke informatie had gehad toen wij opzoek waren naar indikmiddel voor Laurens melk.
Klik hier om het artikel te lezen.

Dit is waarom ik mijn Fitbit heb afgedaan

Inmiddels sport in met een Garmin Forerunner, maar heel lang heb ik en Fitbit gehad. Toen de rage van stappentellers begon en Fitbit bekender werd was het voor mij een goede motivator om meer stappen op een dag te zetten. Daarnaast hield ik er mijn hardlooprondjes in bij. Leuk die statistieken. Maar die statistieken werkten me op een gegeven moment tegen.
Hier lees je waarom ik mijn Fitbit heb afgedaan.

Is dat een streepje?!

Zwangerschapsaankondigingen doen het altijd goed. Zo ook dit artikel over mijn positieve test van Lauren. Holy moly, als ik ‘m teruglees lijkt het wel heel wat jaren geleden. Het is nog niet eens drie jaar. Ik kan me die zaterdagochtend in de badkamer nog zo goed herinneren.
Hier lees je het artikel over mijn positieve zwangerschapstest.

Review: Huidverzorging van Drs. Leenarts

Ook dit artikel wordt veel gelezen vanuit Google. Ken je het merk Drs. Leenarts? Ik vind het een fijn merk en ik kocht steeds een aantal producten erbij. Ik besloot ze te reviewen en dat wordt dus gewaardeerd. Leuk!
Lees hier de review over de producten van Drs. Leenarts.

Onze plannen voor de zolderverbouwing: dakkapel en vliering

Als je me volgt dan weet je dat we een flinke verbouwing achter de rug hebben. We zijn bijna klaar, maar nog niet helemaal. Ik zal gauw een nieuwe update delen. Dit artikel is de eerste in een reeks over de verbouwing. Ik deel onze ideeën en plannen. met een paar foto’s laat ik zien hoe de zolder was en met een plattegrond laat ik zien hoe het moet gaan worden.
Lees hier over onze plannen voor de zolderverbouwing.
Wil je meer lezen van deze reeks? Klik dan hier.

De zoektocht naar het perfecte elastiekje voor mijn haar

Grappig dat deze in de top 6 staat. Blijkbaar hebben veel meiden (en jongens?) hier een struggle mee. Het perfecte elastiekje is echt goud waard vind ik. Een uitzakkende staart is zo vervelend. Een elastiekje moet precies bij jouw haardikte passen, je haar niet beschadigen en ook nog eens fijn om je pols zitten. You feel me?
Klik hier om te lezen wat mijn favoriete elastiekje s en hoe ik die heb gevonden.

Heb jij een of meerdere van deze artikelen al eens gelezen? Misschien volg je me al een tijdje of is dit een van de eerste keren dat je een artikel van me leest. Maar voor allebei geldt: leuk dat je op mijn blog bent en superleuk dat je mijn artikelen leest. Dank je wel daarvoor!
Liefs Aaf

Een aantal linkjes in dit artikel of in artikelen waar ik naar verwijs zijn affiliate linkjes. Als jij via dit linkje iets koopt bij bol.com, dan verdien ik daar een klein percentage van. Het kost jou niets extra’s.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.