5x Wishlist voor Lauren

5x Wishlist voor Lauren

Vorig jaar deelde ik al een wishlist van augustus voor mezelf. Een deel daarvan heb ik uiteindelijk gekocht, maar een deel ook niet. Geeft niet, want digitaal window shoppen is ook gewoon erg fijn. De afgelopen tijd heb ik dat ook voor Lauren gedaan en mijn winkelmandje is inmiddels weer gevuld. Een paar artikel zal ik ook echt aanschaffen, want dat hebben we echt nodig. Andere zijn vooral om bij weg te dromen. Kijk je mee?

1. Tula Free to Grow

tula free to grow draagzak

Toen Lauren een paar weken oud was heb ik een draagconsult geboekt, zodat ik zou leren hoe ik Lauren goed kan dragen. De consulent had speciaal een geweven doek voor premature kinderen meegenomen (kleiner/smaller dan reguliere doeken) en daar draag ik Lauren altijd nog graag in. Inmiddels hebben we ook een Minimonkey Mini Sling, die heel klein en compact is. Ideaal voor ‘even snel’.

Maar deze draagzak van Tula staat ook nog op mijn wishlist. Hierin kan ze goed en stevig zitten, ook tijdens lange wandelingen bijvoorbeeld. Er zijn zoveel leuke stofjes, maar deze is vrij neutraal waardoor Oscar ‘m ook nog zou willen dragen.
€139,90, onder andere bij Bol.com

2. Campingbedje

Binnenkort gaan we op vakantie en Lauren begint nu wel te groot te worden om hele nachten in de bak van de kinderwagen te liggen. Tijd voor een campingbedje. Echter twijfel ik voor welke variant ik wil gaan. Over de pop-up tentjes van Deryan hoor ik goede verhalen. Ze zijn licht, nemen weinig ruimte in en met het muggengaas is je baby goed beschermd. Nadeel is wel dat je ‘m op een bed of tafel moet zetten, omdat je je kindje niet op de tocht op de grond wil leggen.

Dan is een gewoon campingbedje tocht wat handiger. Is ook meer een echt bedje, in plaats van een tentje. Maar ja, die zijn weer zwaarder en lomper. Voordeel is wel dat als je er eentje met wieltjes hebt, je het bedje eenvoudig kan verplaatsen als je bijvoorbeeld zelf naar bed gaat. Ik google nog even door…
Tentje: ong €60, verschillende webshops
Bedje: €80,-, verschillende webshops

3. Stoomkoker

stoomkoker philips

Zondag is Lauren alweer 5 maanden oud! Wat gaat het snel. Gecorrigeerd is ze nu 12 weken en dat betekent dat we haar over een tijdje kunnen laten kennismaken met hapjes. Op advies van het ziekenhuis gaan we hiermee beginnen met de gecorrigeerde leeftijd van 4 maanden. Een andere moeder tipte me deze stoomkoker van Philips. Ik vind ‘m stijlvol en hij schijnt heel fijn te zijn omdat je er meerdere groentes tegelijk in kan stomen. Ideaal om wat grotere hoeveelheden te maken die je daarna kan invriezen. Hij zit al in mijn digitale boodschappenmandje.
€69,99, nu in de aanbieding bij Bol.com

4. Loopfietsje

loopfiets

Ooh, hier ben ik echt verliefd op! Het zal nog wel even duren voordat Lauren hiermee kan rondcrossen, maar ik vind dit fietsje gewoon zo mooi!
€79,- oa Babypark, Baby-Dump

5. Tas Studio Noos

De tassen van Studio Noos komen de laatste tijd veel langs op mijn Instagram-feed. Het zijn simpele, basic tassen die je, door het lange hengels, ook aan je wandel/kinderwagen kan hangen. Nou heb ik sowieso een linnen tassen tic. Ik ben bang dat ik deze binnenkort bezit… 😉.
Nu €35,- Studio Noos

De stoomkoker kunnen we straks écht gebruiken en ook een campingbedje hebben we nodig. Welke het wordt weet ik nog niet zo goed.. De rest zijn echt artikelen die ik graag zou willen hebben, maar niet nodig heb. Maar ze zijn wel mooi en ik zou ze graag willen hebben. Oh heerlijk he, dat window shoppen. Doe jij dat ook wel eens?
Liefs Aafke

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.