5x favorieten in juni

5x favorieten in juni

We zijn alweer over de helft van het jaar. Jeetje, wat gaat het snel. Nou is ons afgelopen half jaar ook wel eentje geweest die de boeken ingaat als bijzonder. Voor mijn gevoel is Lauren vorige week geboren, maar ze is alweer 4 maanden oud. Anyway, tijd om even terug te kijken op de afgelopen maand.

1. Keulen

Keulen de dom
Drankje in keulen

Oscar ging voor zijn werk naar Keulen en Lauren en ik gingen gezellig mee. We hadden een mooi hotel in het centrum en hebben twee gezellige dagen gehad. Terwijl Oscar aan het werk was overdag, hebben Lauren en ik lekker gewandeld langs het water en door het centrum. Het was natuurlijk soms wel eventjes improviseren in een hotelkamer, maar het ging prima. Zo leuk om voor ’t eerst weg te zijn met z’n drietjes.

2. Massage

massage five city spa
massage five city spa

Op mijn verjaardag had kleine Lauren ook een cadeautje voor me! Ik kreeg een bon voor een massage bij Five City Spa. Hier was ik al eens een keertje eerder geweest en dat beviel toen goed. Haar lieve papa heeft opgezocht welke massagesalon ik toen bezocht en heeft een cadeaubon geregeld. Zo lief! Na bijna 4 maanden was het tijd om m’n cadeautje te innen.

Ik fietste er naartoe en nam plaats aan de grote tafel omdat ik een beetje te vroeg was. Met een kopje thee en een chocolaatje kwam ik had direct een beetje tot rust. Ook de massage was erg fijn. Het uurtje vloog voorbij. Ze heeft flink wat knopen uit mijn rug gekregen en ik was heerlijk ontspannen. Daarna heb ik nog een kopje koffie bij de bakker om de hoek gedronken. Dat was een fijne ochtend.

3. Eerste avondje uit

Af en toe ben ik wel alleen weggeweest, bijvoorbeeld naar de winkel of eventjes de stad in. Maar dat was nooit meer dan 1 of 2 uurtjes. Dit avondje uit was voor mij de eerste keer dat ik (zonder Oscar) weg was van Lauren. Oscar moest me wel even aansporen om ook écht te gaan: “Ga nou maar, we redden ons echt wel!”. Samen met een vriendinnetje heb ik heerlijk op het terras gezeten, nachos gegeten, biertjes gedronken en ook nog een hoofdgerecht gegeten. Het was fijn om weer even Aafke te zijn 🙂.

4. Varen

varen met onze boot
varen met onze boot
varen met onze boot bij ganspoort

Wij hebben een boot en sinds half april ligt die weer in het water. Nu het mooi weer is, zijn we dan ook weer aan het varen. Uiteraard gaat Lauren gewoon mee. In de autostoel zit ze veilig én uit de wind op koudere dagen. Op de hete dagen hebben we haar in haar luier onder de kap gelegd. Ze vindt het heerlijk op de boot. De buitenlucht, het geschommel en het gebrom van de motor laten haar heerlijk slapen.

5. Babyborrel

babyborrel in enschede ooievaar
babyborrel in enschede
babyborrel in enschede stroopwafels met muisjes

Zoals je misschien wel weet komen Oscar en ik allebei oorspronkelijk uit Enschede. Onze ouders en een heleboel familie woont daar ook. We wilden Lauren heel graag aan hen voorstellen, dus hebben we een babyborrel georganiseerd. Zo hoeven zij niet allemaal naar ons in Nieuwegein te komen, maar kunnen we haar in één keer aan iedereen showen.

Het was een heel leuk feestje, supergezellig. Het was lekker warm en we hadden parasols buitengezet, zodat we een beetje in de schaduw konden staan. Ik had, in plaats van beschuit met muisjes, stroopwafels met muisjes gemaakt en voor de kids lange vingers met muisjes. Onze ouders hebben geholpen met de drankjes en de hapjes, waarvoor nogmaals dank jullie wel!

Lauren is enorm verwend met cadeautjes: knuffels, autospiegel, een bal, boeken, fotoboeken, kleren en cadeaukaarten. En met alle liefde die ze heeft gekregen van iedereen. We zijn (nog steeds) zo dankbaar voor alle aandacht, lieve kaarten en berichtjes via verschillende wegen vanwege haar vroeggeboorte. We hoorden dat het van een afstandje misschien nog wel spannender was dan van dichtbij, omdat je niet direct kon zien hoe goed Lauren het deed. Zoveel lieve mensen hebben met ons meegeleefd en dat voelt enorm goed. Het heeft ervoor gezorgd dat die periode net iets minder heftig was. Dus nogmaals: dank jullie wel!

Hoe was jouw juni? Heb je ook genoten van het mooie weer?
Liefs Aaf

2 gedachten over “5x favorieten in juni

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.