5x favorieten in juli

5x favorieten in juli

Het is augustus. Dit voelt altijd een beetje als de laatste zomermaand. Ik hoop heel erg op mooi weer, want we gaan nog een weekje op vakantie in eigen land. Maar voordat ik vooruit kijk, eerst nog even terugkijken naar juli. Ik deel mijn 5 favorieten van deze maand.

1. Dagje sauna

Het was een hele tijd geleden dat ik naar de sauna was geweest. Ik denk dat dat in november ofzo was. Ik weet nog dat ik onwijs liep te pronken met mijn groeiende babybuikje die toen net een beetje op kwam zetten.

Anywas, het was dus weer hoogtijd! Samen met een vriendinnetje hebben we een hele warme saunadag gehad. We hebben maar in 2 sauna’s gezeten en ook even gehangen in het zwembad. Voor de rest hebben we heerlijk gelegen in de tuin, met een boekje, een spelletje en wat te eten. We smeerden ons 300x in, want verbrande borsten of billen wil je niet! Het was een heerlijk dagje weg. En ’s avonds heb ik natuurlijk even flink met Lauren geknuffeld. Mijn eerste dagje weg zonder haar.

2. Hardlopen

Yes, ik ben weer aan het rennen. En dat voelt goed! Ben nog echt wel aan het opbouwen hoor. Korte stukjes, laag tempo en af en toe even wandelen. Maar dat geeft niet, ik ben weer aan het hardlopen en dat is echt heerlijk.

3. Samen wandelen

Dit plaatje zegt genoeg toch?! 💗

4. In de zon zitten

Zonnetje, kopje koffie en een tijdschrift. Hier kan ik echt van genieten.

5. Lauren slaapt op haar eigen kamer

Sinds deze maand slaapt Lauren op haar eigen kamer. De wieg heb ik uit elkaar geschroefd en weer teruggegeven aan mijn ouders. Het is eigenlijk heel natuurlijk verlopen. Na de babyborrel in Enschede sliep Lauren bij haar opa en oma op een eigen kamer, omdat daar een bedje stond. Dat ging zo goed, dat wij dachten dat we het thuis ook konden gaan doen. En dat ging super. We zetten ’s nachts wel de deuren open, zodat we haar horen als ze wakker wordt.

Hoe was jouw juli? Heb je ook genoten van het mooie weer?
Liefs Aaf

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.