🎧 Podcast | Wereld Prematurendag | Laurens vroeggeboorte

🎧 Podcast | Wereld Prematurendag | Laurens vroeggeboorte

Vandaag een extra artikel. Eentje die heel speciaal voor me is. Een tijdje geleden kwam ik in contact met Ietske van de podcast De Verwachting. Ter ere van Wereld Prematurendag – ieder jaar op 17 november – mocht ik mijn verhaal aan haar vertellen in de podcast. Luister je mee?

Meer weten over Laurens vroeggeboorte?

Misschien kende je mijn en ons verhaal al, misschien ook niet. Ben je nou benieuwd naar meer verhalen over Laurens vroeggeboorte, klik dan hier voor mijn bevallingsverhaal. Of klik hier voor mijn borstvoedingsverhaal.

Meer informatie voor couveuseouders

Klik hier om naar Stichting Early Birds te gaan. Klik hier om naar Care4Neo te gaan, het vroegere Vereniging van Ouders van Couveusekinderen – VOC.

Care4Neo (voorheen Vereniging van Ouders van Couveusekinderen – VOC) behartigt de belangen van ouders waarvan het kind direct na de geboorte wordt opgenomen in een ziekenhuis. Ouders met een prematuur zijn, in een nieuwe en spannende fase van hun leven, erg geholpen met heldere en toegankelijke informatie en steun. Onze vrijwilligers staan daarom klaar voor ouders met te vroeg, te licht (dysmatuur) of ziek geboren baby’s. Dit doen we al meer dan 40 jaar op verschillende manieren. Bijvoorbeeld door te lobbyen in de politiek, samen te werken met zorgprofessionals en onderzoekers, vrijwilligers in te zetten in ziekenhuizen, vertegenwoordigd te zijn in de EFCNI, en met onze eigen activiteiten diensten zoals het gratis couveusedagboek en ons jaarlijkse Week van het Couveusekind rondom Wereld Prematuren Dag.
bron: www.care4neo.nl

Podcast De Verwachting

Ietske, dank je wel dat ik mijn verhaal mag delen via jouw podcast. Ik vind het heel belangrijk om meer awareness te creëren voor premature kinderen.

Ben je benieuwd naar meer mooi bevallingsverhalen van De Verwachting? Volg Ietske op Instagram en krijg een seintje als er een nieuwe aflevering klaarstaat.

Wist jij dat 17 november Wereld Prematurendag is? Dat ziekenhuizen dan paars kleuren? Dat er beschuit met paarse muisjes geserveerd wordt? Dank je wel dat je naar mijn verhaal hebt geluisterd.
Liefs Aaf

2 gedachten over “🎧 Podcast | Wereld Prematurendag | Laurens vroeggeboorte

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.