Over mij

Over mij

Laatst bijgewerkt: 17/11/2018

Hoi! Ik ben Aafke. Welkom op mijn blog! Hieronder lees je meer over mij en over mijn blog.

Wie ben ik?
Ik heet dus Aafke. Van origine ben ik een tukker: ik ben 28 jaar geleden geboren in Enschede. Daar heb ik tot mijn 18e gewoond. Ik studeerde eerst in Amsterdam en daarna in Nijmegen. En uiteindelijk ben ik samen met mijn vriend Oscar via Utrecht in Nieuwegein beland. We hebben een prachtig nieuwbouwhuis aan het water waar we nu al meer dan een jaart wonen. Ik werk bij PLUS (ja, de supermarkt) als opleidingsadviseur en elke maandag loop ik samen met de meiden van GirlsRunningSquad hard dwars door Utrecht.

Over mijn blog
Al meer dan 2 jaar liep ik rond met het idee om een blog te beginnen, gewoon om mijn gedachtes kwijt te kunnen op het internet. Dit denken heb ik nu omgezet in doen, en here it is! In maart 2018 ging deze site live en ik ben er nog steeds elke dag heel blij mee.

Op mijn persoonlijke blog schrijf ik over alles wat me bezig houdt. Over wat ik leuk vind om te doen, namelijk sporten, koken & eten, wijntjes drinken, met Oscar op stap en niets doen! Oh en ik vind het ook heel leuk om te reizen. Andere culturen leren kennen en vitamine D opslurpen, het liefst zo ver mogelijk.

Zwanger❤
Momenteel staat sporten en wijntjes drinken even on hold, want ik ben namelijk zwanger van ons eerste kindje! Eind april ben ik uitgerekend. Zo af en toe zal ik hier ook wat vertellen over de zwangerschap en hoe ik deze bijzonder periode ervaar.

Heb je tips, vragen of opmerkingen? Ik hoor ze graag. Je kan eenvoudig en berichtje achterlaten via de contactpagina.

Liefs Aafke